Efemèrdes.. ay no efemèrides

Mindunddis, companys, i malgrat tot amics…. Això no s’ha acabat!!! Alarico is alive!!!

Aquest any havia de ser llarg i ho serà. Recordem que fa quaranta anys va començar tot. Estem al any 40 de la nostra era, i tota la Gal·lia està ocupada per buròcrates i pixatinters, tot és ordre i avorriment…. Tota? NO! Hi ha un Alarico Perico que rebutja ferotgement una vegada i una altre les rutines i la monotonia de l’invasor. La vida doncs, no és gens planera pels amics de l’Alarico que dia sí, dia no, reben comentaris absurds i reflexions incoherents.

alarico03

Fa quaranta anys, es va viure un any excepcional ple de catàstrofes. El suspens d’en Xavier Mariscal a química que el va dur a estudiar belles arts, la Trini va entrar amb plaça fixa a Santa Isabel, i  Celtas Cortos va deixar de fabricar cigarretes sense filtre. Però no tot van ser desgràcies, va neixer una generació de gent excepcional, gent que sobreviuria a les tortures psicològiques de La bola de cristal, gent que aprovaria els rígids exàmens flexibles, gent que patiria agulletes amb la course navette. (Sí, he dit agulletes i no cruiximents! Fote’t Trini!).

En nom de tots aquells que van ser parits amb epidural o sense, per cesarea, part natural o al taxi camí de l’hospital aquell fatídic i fabulós any, ens disposem a recordar les efemérides més destacades a mesura que es vagin succeït.

De moment els fets dignes de recordar d’aquest Febrer que anem amb retràs. Per cert les efemerides poden ser de l’any zero de la nostra era o no, poden ser de febrer o no, poden ser  fets importants pels humans, pels animals, els vegetals o els minerals. Alarico pot estar sonat però no imposa límits.

1 de Febrer de 1977

Va ser dilluns, cosa que no passa tots els dies.

alarico09

2 de Febrer de 1977

La marmota té la grip, aquest any fan servir un ànec per mirar si s’allarga l’hivern. És un fracàs de crítica i públic. Es descobreix que el Dalsy no fa efecte en animals de quatre potes.

alarico10

4 de Febrer de 1977

Es nomena a Julio Iglesias fill predilecte de Cuenca

5 de Febrer de 1991

“Sin noticias de Gurb” surt per primera vegada als diaris. Eduardo Mendoza ho troba un contrasentit.

alarico13

7 de Febrer 1977

La Sra Navarro assegura que “la prueba de la rana” no és fiable

Alarico17.jpg

10 de Febrer de 1977

Es dona la casualitat de que fa 23.677 dies de l’enfonsament del Titanic i 14.525 del desastre del Hindenburg. Casualitat? Molts no ho pensem….

13 de Febrer de 1977

Floquet de neu es nega a llegir l’Origen de les Especies. El debat entre Evolucionistes i Creacionistes es torna a encendre.

cArpe Diem

P.D:  Josep Maria ets el següent….Abogaaaadoooooooooo!!!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s