Darrera carta des del futur

Hola David,

Torno a ser el David del futur, que t’escriu per darrera vegada des de l’any 2057.

Ara que ja has passat el tràngol de fer els 40 anys, i has superar amb nota la prova que et va posar Alarico, et faré cinc cèntims del que va passar després…

Pel que fa als mindundis d’Alarico:

Eduard Rey, el Republikano, després de conéixer a Alarico va començar a ascendir esglaons dins de la jerarquia eclesiàstica i en dos anys va esdevenir el Papa José-maría I. Després d’emprendre la Requetereforma de l’Església, es va jubilar i va dedicar la resta de la seva vida a millorar la Capella Sixtina a base de dibuixar-hi fileres i fileres de monjos.

edu

 

Carles Torredeflot, el Txarlín, després d’assistir a la teva transformació vital, va deixar-ho tot i es va posar a jugar professionalment a futbol, seguint els passos del seu avi. Va guanyar amb el Barça dos lligues ACB, tres lligues ASOBAL i una Copa de la Reina. A dia d’avui encara ningú no ho entén. Després es va retirar al seu ranxo amb la seva dona i filles i ara es dediquen a criar vespes asiàtiques.

carles_2

 

Leticia Navarro, la Letutxe, va fer un gir de 163 º a la seva vida i es va convertir en Personal Pessebrist. Va capitalitzar la seva habilitat de fer pessebres a qualsevol racó de la casa i va arribar a ser contractada fins i tot, per a fer el pessebre de la plaça Sant Jaume, a la Casa Blanca i al club Kahala.

leti_2

 

Judith Pedreira, la Txutxit, es va adonar de la seva vocació de guionista i es va dedicar a guionitzar tota sola, els programes matinals de telecinco y antenatres, a la vegada.

jud_2

 

Llorenç Perpiñá, El Larry, després de viure la traumàtica experiència, va casar-se amb una noia d’Alaska septentrional que va conéixer en un viatge a Sant Celoni i van tenir 14 fills. Ara viuen tots a l’Albergue i el Llorenç s’ho passa d’allò més bé, fotent bronques als seus fills, néts i gats.

llorenc_2

 

José Manuel Ramírez, el Soso Txema, el dia del teu comiat, va ser descobert per un caça-talents del mon de la publicitat. Dies més tard li va oferir a José Manuel un contracte milionari per a treure partit del seu somriure. Recordes el tio de la Schweppes? Doncs el Txema va fer el mateix amb Colgate, el dentífric. Ara té mòoooolta pasta… I diners, també.

jman_2

 

Ana Reverter, Anatxu, va obrir el seu propi bufet lliure d’alvocats: Reverter- Cuatrecasas- Roca. Els seus novedosos mètodes combinant abogacia i ioga la van convertir en l’advocat més temut i a la vegada més relaxant de tot el llevant penínsular.

ana_2

 

Antonio Peralta, el Antxon, colpit pel que acabava de viure, va demanar un trasllat a l’Ajuntament de Puerto-Urraco i des de llavors, es passa 24 hores al dia a treballant-hi. No sabem si és un excés de zel professional o que no s’atreveix a sortir-ne.

antonio_2

 

Josep M. Manich, el Txemanitx, inspirat per tot allò viscut aquell dia, va empredre diversos negocis, des del cultiu de l’esberginia fosforescent, a l’exportació de clips de fusta, o la manufactura de l’ortiga. Va acabar arruinat. Ara el pots trobar al parc de la Ciutadella-Findus,  on per unes monedes t’explica un xiste. I per unes quantes més te l’acaba.

jmar_2

 

Pel que fa al propi Alarico:

Alarico Perico, Francesc Xavier Vilarderiu i Pérez, finalment no es va presentar a la cita del dia 21 perque volia acabar un sudoku de dificultat mitja. Quan el va haver acabat, unes setmanes més tard, es va traslladar a viure a Molins de Rei, a la porta 3ª del teu mateix replà.

Des de llavors, ha estat venint a casa teva cada dia, a esmorzar, dinar i sopar (per berenar la Leticia li fa tuppers-sempre diu que tot i ser un psicòpata i un depravat, li provoca tendresa-)… Aquesta és una de les raons per les quals just acabo de liquidar la hipoteca. Però ara ja puc dir que li començo a tenir carinyo

alarico_2

 

Pel que fa a tu:

David Rubio, el Rubik, pel que fa a tu (jo)…Prefereixo no fer-te més espòilers, millor que vagis veient tu les coses… Però ja deus intuïr que no ens ha anat gens malament…

Sempre teu (meu, nostre)

David

PD: Com sempre diu Alarico: cArPe diem (amb A i P majúscules… Ho pilles? eh? eh?!). Està boig, aquest Alarico!

DAVID.jpg

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s